keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Hieman vapaa-ajasta T:Arina

Tääl Maltalla on todella hyvänmakuiset vihannekset ja olen syönyt joka päivä salaattia sen takia 8D meidän asunnon lähellä on "Big Fresh" niminen hedelmä/vihannes kauppa, joka on yhden minun mentoreista äidin omistama! Sieltä molempien flatsien asukkaat ovat hakeneet herkkuja. Myös on tullu maistettua erilaisia paikallisia kakkuja ja leivoksia  kuten pastizzi, joka on perinteisesti täynnä ricotta juustoa, mutta ite pidin enemmän pizelli täytteestä, joka on siis herne/tahnaa.
Parina viikonloppuna kävin Paceville nimisessä paikassa, joka on siis pikku"kylä" täynnä baareja ja klubeja. Viikonloppuna siellä on mahdotonta olla, ihmismassa on valtava. Hauskaa oli nähdä millaista yöelämää täällä maltalla on, mutta tuli kovempi koti-ikävä.
Jouduin olemaan töistä poissa kun on ollut mahdollisesti kuumetta ja outoa flunssan oireilua. Todennäköisesti johtui  homeesta mitä täällä on paljon, ja kylmyydestä. Kävin lääkärissä, lääkäri ei sanonut mikä minulla on, kirjoitti lääkkeitä ja niillä sitten mentiin eteenpäin.
Töiden takia ei ollut kauheasti aikaa vierailla paljon eri paikoissa, mutta Valletta ja Sliema nähty.
Nyt pakataan ja odotetaan että viimeinen päivä saapuis, siinä toivossa ettei laukkujen paino mene yli eikä tarvis maksaa :D

Tulee ikävä pihvitomaatteja.

Tiramisu jälkkäri <3


VALLETTA

Mosta Dome

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti